forum studentów inżynierii chemicznej i procesowej PRz
Witajcie Wszyscy!
Poniższy wątek powstał nie tylko po to, ażeby zweryfikować kto korzysta z naszego forum, ale też min. po to, abyśmy mogli się nawzajem lepiej poznać;]
Każdy nowo zarejestrowany użytkownik POWINIEN przedstawić się w temacie poniżej z IMIENIA I NAZWISKA oraz wrzucić jakieś swoje zdjęcie.
Choć wygląda to nieco dziwnie, to - uwierzcie mi na słowo - świetnie zdaje egzamin.
Piszę 'powinien', bo nikogo nie możemy do tego zmusić. Jednak jest to jedyny sposób, aby uzyskać dostęp do forów niedostępnych dla gości 'z zewnątrz'. Przecież nie chcemy, aby ktokolwiek wtrącał się w nasze wewnętrzne sprawy.
Jeśli coś byłoby niejasne, proszę, nie krępujcie się i piszcie, np tutaj:
http://www.ichip.pun.pl/viewtopic.php?pid=5#p5
To może dla dobrego przykładu ja zacznę ;]
Witam Wszystkich!
Jestem Paweł Osika. Oprócz tego, że studiuję z Wami pierwszy rok inżynierii to udało mi się fartem dostać na III biotechnologii ;] pewnie poadministruję trochę naszym forum, a jak wybierzemy starostę to może mi trochę pomorze, albo/i znajdzie kogoś, kto sam by zechciał pomóc.
foto:
Witam
Poprzednie osoby zwą mnie Piotrkiem w urzędach dodają Dąbek
jak poprzedni studiuje również biotech
zdjęcie
Ostatnio edytowany przez Bizon (2010-11-20 05:10:07)
ichip student
ja też już jestem witam wszystkich
Właściwie to Wam nie powinienem pozwalać na dostęp do forum bez fotek, ale cóż, urzekliście mnie błyskawiczną reakcją XD
Ale foty MAJĄ BYĆ DODANE, jak nie to wywalam konta!
//admin note//
ska.elus.ka - duży plus za fotę!
Należy Ci się jednosekundowa jednooczna pochwałą wzrokowa ;]
Witam
Nazywam się Bartek Groch grupa ćwiczeniowa 1 Na razie nie mam na kompie swoich zdj, ale jak coś znajdę to postaram się jej dodac
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez bartek (2010-10-23 20:57:05)
ichip student
Widzę, że nadzwyczajny udział pierwszej grupy
Ja również C1, a nazywam się Magdalena Kawa.
Rzeszów
Hej to ja Adrian Szałek albo łatwiej Adek, to moje poczatki pewnie tak jak wiekszosci z was, mam nadzieje ze bede mogl sie cieszyc nauka i 'studiowaniem' z wami jak najdluzej;P
http://img806.imageshack.us/img806/3708/p1205101637.jpg